Opravljanje prostovoljnega dela širi osebne izkušnje pri delu z ljudmi, prinaša nova znanja in spretnosti ter nove prijateljske vezi in znanstva.

Vsi, ki so vam stari ljudje blizu in bi bili pripravljeni z našimi stanovalci doma starejših deliti del svojega časa, izkušnje, znanja, ste prijazno vabljeni, da se nam osebno oglasite po vnaprejšnji najavi. Dobrodošli dijaki, študentje, zaposleni in nezaposleni, upokojenci, da se nam pridružite in obogatite vsakdan naših stanovalcev prek druženja, pogovorov, sprehodov.

Prostovoljsko delo poteka v sklopu organiziranega prostovoljstva, kar pomeni, da s prostovoljcem sklenemo dogovor o medsebojnih pravicah in obveznostih ter morebitnih posebnostih. Na osnovi evidentiranega vašega opravljenega prostovoljskega dela vam izdamo potrdilo o opravljenem prostovoljskem delu.

Spletno mesto uporablja lastne analitične piškotke, da lahko spremljamo obiskanost in posledično prilagajamo in izboljšujemo vsebine. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.