Spoštovani svojci in obiskovalci našega doma!

V zadnjih dveh letih opravljamo svoje poslanstvo v zelo negotovih in težkih razmerah, ki se iz dneva v dan spreminjajo. Trudimo se, da se glede na pridobljeno znanje in zahteve čim hitreje prilagodimo spremembam in upoštevamo vse znano glede preprečevanja in širjenja okužbe. S sprejetimi ukrepi v domu poskušamo čim bolj sorazmerno glede na stanje v domu in zunanjem okolju, posegati v življenje v domu. Vsi sprejeti ukrepi v domu so usmerjeni k preprečevanju širjenja okužb.

V domu imamo zaradi okužb vzpostavljeno rdečo in sivo cono, zato obiske odsvetujemo. Zaradi izredno slabih epidemioloških razmerah, ki smo jim priča tudi v naši okolici in državi, vas prosimo, da na obisk prihajate le, če je to nujno potrebno in če ste res prepričani, da ste zdravi. Prav tako vam priporočamo, da se neposredno pred vsakim odhodom na obisk samotestirate ali opravite hitri test kljub temu, da izpolnjujete pogoj PCT.

Za nujne obiske se dogovorite na telefon 01 7812 300 in 01 7812 302, dopoldne. Informacije v zvezi s počutjem vaših svojcev, naših stanovalcev lahko dobite od ponedeljka do petka med 11.30 in 12.30 na telefon 01 7812 302. Prosimo za največ en klic dnevno in tudi za razumevanje, če se na vaš klic ne bomo uspeli takoj javiti.  

Zahvaljujmo se vam za razumevanje ter spoštovanje ukrepov in priporočil za preprečevanje širjenja okužb.

Uprava doma

Spletno mesto uporablja lastne analitične piškotke, da lahko spremljamo obiskanost in posledično prilagajamo in izboljšujemo vsebine. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.