Spoštovani svojci in drugi obiskovalci naših stanovalcev,

V Zavodu sv. Terezije se trudimo, da bi bilo življenje vaših najdražjih tudi v času COVID-19 epidemije kar najbolj varno in prijetno.

Trenutno imamo med stanovalci potrjena primera okužbe s Covid-19. V domu je vzpostavljena rdeča, siva in bela cona, zaposleni pa si prizadevamo, da se omeji morebitni prenos okužbe.

Zaradi lažje organizacije dela vas prosimo, da se na obisk naročite na telefon 01 7812 300.

Obiski potekajo dopoldne med 9.00 in 11. uro in popoldne med 15.00 in 17.00 uro. Obiski so omejeni na 30 minut. Na obisk lahko pride le ena zdrava odrasla oseba, ki se zadržuje izključno v sobi stanovalca.

Na obisk prihajajte popolnoma zdravi, brez kakršnih koli znakov virusnih obolenj, ne prihajajte v dom, če ste bili v zadnjih 7 dneh v stiku z obolelim s koronavirusom.

Ob prihodu bodo zaposleni na recepciji preverili izpolnjevanje PCT pogoja. Prosimo, da ves čas obiska upoštevate vse preventivne ukrepe: obvezna uporaba kirurške maske (priporočamo FFP2 masko), ki jo morate nositi VES ČAS OBISKA, razkuževanje rok, ohranjanje primerne razdalje.

Informacije v zvezi s počutjem vaših svojcev, naših stanovalcev lahko dobite od ponedeljka do petka med 11.30 in 12.30 na telefon 01 7812 302. Prosimo za največ en klic dnevno. Prosimo tudi za razumevanje, če se na vaš klic ne bomo uspeli takoj javiti.

Zahvaljujemo se vam za podporo, razumevanje in upoštevanje vseh veljavnih ukrepov za zajezitev okužbe, da naših stanovalcem in vsem nam čim prej omogočimo normalno življenje.

Uprava doma

Spletno mesto uporablja lastne analitične piškotke, da lahko spremljamo obiskanost in posledično prilagajamo in izboljšujemo vsebine. Več informacij o piškotkih najdete na tej povezavi.